FK Mostek – Chvaleč 6:1 (1:1)

Sestava: Lebeda – Hlušička, Čechovič, Záruba, Truhlář – Hampl, D. Duchek, V. Robek, A. Duchek – D. Fikejz (65. Čajka), Brádle (39. Belák)

Střelci: 3x Robek, 2x Hampl, 1x Belák

Miroslav Lebeda, trenér:
Na začátku omluva ctěnému čtenářstvu za pozdní referát, ale kdo mě blíže zná, tak ví, že toho psaní mám poslední dobou víc než dost.
Proto dnes opravdu jen krátce. První branka hned v úvodu zápasu ve Víťově podání nás totálně uspala. Prostě nic nešlo, nefungovalo. Výsledkem byla ve 28. min vyrovnávací branka chvalečských, jakýsi bod našeho zmaru.
V kabině ani žádná bouřka nebyla, spíš jsme si řekli, jak to dělat jinak, a to se povedlo. Zrychlená hra a včasnější napadání vedly k únavě soupeře. V 51. min se opět trefil Víťa, v 70. a 75. min 2x Hamplík, v 80. min trefil Belčus z rohu zadní tyč, od které se míč s mocí jednoho z hostí dostal do sítě. Definitivní výslednou podobu  zápasu na 6:1 dal potřetí Víťa. Bohužel pro dost vážné zranění utkání nedohrál, a to na delší dobu. Stejně tak Brádlík, který se zranil už kolem páté minuty při samostatném úniku.
Už aby byl konec sezóny, tolik zraněných jako letos nepamatuji „od Kuvajtu napadení“- Brádlík, Víťa, Honza Polák, Čajkis, Michal Špidlen, Jirka Kuhn, s nemocnýma nohama hraje Dušan, Fiki  a Truhlík. A když je navíc někdo v práci?!?