PU: FK Mostek – Volanov 3:1 (0:0)

Sestava: M. Piwko – Ježek, Pacák O., Čajka, Truhlář – D. Duchek, Záruba – Jirák, Polák, Pojezdný, J. Piwko
průběžně střídali: A. Duchek, Hampl (II. poločas odehrál za hosty)
Miroslav Lebeda, trenér:
Oba týmy nastoupili v neúplných sestavách. V naší se po čase objevil navrátilec O. Pacák a Josef Pojezdný na půlroční přestup z Kuksu. Zpočátku, a možná i během zápasu, byl soupeř, hrající spolu s námi OP silnější na míči. Naše defenzíva však pracovala na výtečnou, směrem dopředu nám to ale nefungovalo podle našich představ. Možná by nám stačily prsty jedné ruky na spočítání naší přítomnosti před brankou hostů.
Druhý poločas byl o poznání ofenzivnější. Vytvořili jsme si dostatek brankových příležitostí a tři jsme zužitkovali, i s přispěním jednoho vlastence. A to ještě 2-3x zachránil hosty gólman včasným vyběhnutím proti samostatně postupujícímu hráči na branku.

Možno konstatovat, že zhruba do 75. min jsme hráli koncentrovaně a zodpovědně. Odcházející fyzička, vědomí si náskoku tří branek a prostřídání vedlo jednak ke snížení stavu (branku za hosty dal T. Hampl) a ke „gulášovitému“ systému, který lehce znehodnotil naše první představení na velkém hřišti.
Jinak lze hráčům udělit lehkou pochvalu za přístup k zápasu, který nám posloužil především k herní vytrvalosti. Poděkování patří i soupeři za rozumný přístup k přípravnému utkání, které slušně odřídil HR M. Seidel.