Výsledky 1. kola

Rtyně-Kuks 4:1 (4:0). Branky: 3x Jaroš , Zvara – Pišl. Rozhodčí: Žák. ŽK: 4:3. ČK: 1:1 (Rudolf – Coufal). Diváků: 50. V úvodním utkání zavítal nováček soutěže na horký trávník do Rtyně. V první půli přemotivovaní hosté zaplatili nováčkovskou daň a inkasovali čtyřikrát. Ve druhé půli se podařilo v úvodu hostům snížit, ale poté se hra rozdrobila pod vlivem zbytečného množství faulů z obou stran a fotbal z trávníku zmizel. Utkání se pak již jen dohrávalo.

Strážne – Podhuří 5:2 (2:2). Branky: 4x Stejskal, Srnský – Smejkal,Hladík. Rozhodčí Fikejz. ŽK: 2:2. Divaků 77. Hned první zápas nového ročníku svedl proti sobě sousedy v derby. Branky začaly padat už v prvním poločase,kdy se nejprve domácí dostali do vedení a už v10.minutě to bylo 2:0. Ale Jiskra se nevzdávala a ještě do přestávky vyrovnala.Ve druhé části už bylo na hřišti jen mužstvo Strážneho a krásnými brankami Stejskala rozhodlo první zápas sezony jednoznačně pro sebe.

Vrchlabí B – Poříčí 3:0 (3:0). Branky: 2x Janda, Pokorný. Rozhodčí: Říha J. ŽK 3:2. Diváků: 30. Na hlavním hřišti ve Vrchlabí se hosté z Poříčí mohli dostat do vedení už v první minutě. Domácím se podařilo vyhlavičkovat míč z branky a následně vstřelit i první branku. V dalším průběhu se vrchlabským podařilo navýšit stav ještě o dvě branky, což byl poločasový výsledek. Druhá půle probíhala za stálé převahy hráčů z Poříčí, ale Vrchlabí si body už nenechalo vzít a zvítězilo.

Žacléř – Janské Lázně 3:0 (1:0). Branky: J.Těžký, M. Hradecký,  Ondráško,. Rozhodčí: Pilný F. ŽK 2:2. Diváků: 60. Do nové sezóny po sestupu vstoupil Baník podle očekávání aktivně. Svěřenci nového trenéra Gajdoše a asistentů Knapa a Gala zahájili přípravu už 4. července. Nový a velmi mladý tým po celé utkání hosty jasně přehrával a nezkušenost se projevila především v zakončení. Hráči dokázali zahazovat i nejvyloženější šance a tak se výhra rodila velmi těžce. Tým je však na úplném začátku a bude si muset zvyknout na trochu jiný fotbal.

Mladé Buky- Bohuslavice 3:0 (2:0). Branky: 2x Štěpánek Michael, Hrubeš. Rozhodčí: Seidel. ŽK: 2:3. ČK: 0:1 (Vilám). Diváků: 100.  Domácí měli celý zápas pod kontrolou, bylo pouze otázkou skóre, jakým rozdílem utkání skončí. Domácí nevyužili minimálně 8 tutových šancí.

Vítězná – B.Třemešná B 0:1 (0:0). Branka: Wagenknecht D. Rozhodčí: Lebeda M. ŽK: 3:0. Diváků: 50.  Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější hosté, kteří dali z ojedinělé šance gól na který domácí nenašli odpověď.