Výsledky 21. kola

Poříčí u Trutnova – Podhůří 5:3 (2:1). Branky: Chaloupka, Horák, Kryštof Potoček, Ulrych, Stránský – Abrahám, Smejkal, Urban. Rozhodčí: Fikejz. ŽK 2:1. Diváků: 77. Domácí vedli ve 24. minutě 2:0 a vypadalo to na pohodlný zisk cenných bodů. Jenže od tohoto okamžiku byli na hřišti jen hráči hostů a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí branku. Do poločasu to byla pouze jedna, ale brzy po startu druhé půle bylo srovnáno a fotbalová nemohoucnosti domácích pokračovala. Hartecký Mlejnek v 70. minutě dokonce neproměnil pokutový kop, ale v 77. minutě se hosté dostali do zaslouženého vedení a na zisk alespoň jednoho bodu pro domácí by nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Ale v poslední pětiminutovce domácí z ničeho vstřelili tři branky a získali tím tři veledůležité tři body, i když by si za svůj výkon nezasloužili snad ani jeden.

Mladé Buky – Janské Lázně 3:0 (1:0). Branky: Klossovski 2, Kahoun. Rozhodčí: Lebeda. ŽK: 0:2. Diváků: 160. Před nádhernou diváckou návštěvou 160 diváků bylo k vidění jednoznačné utkání, ve kterém domácí ve všech směrech přehráli hostující tým. Výsledek je k hostům ještě milosrdný, protože další šance domácích zůstaly nevyužity.

Strážné – Rtyně v Podkrkonoší 2:0 (1:0). Branky: Srnský, Sokol. Rozhodčí: Soukup. ŽK: 1:2. Diváků: 80. Ve vyrovnaném utkání měli domácí na začátku dvě vyložené šance, které ale zahodily. Třetí příležitost se jim v 10. minutě už proměnit podařilo, Srnský postupoval sám na brankáře hostů. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu a domácí rozhodli ke konci zápasu, když míč dorazil do branky Rtyně Sokol. Strážné si tak připsalo důležité tři body.

Bohuslavice – Staré Buky 2:8 (1:4). Branky: Najman, Škop – Prokop 3, Kuric 2, Nývlt, Pálinkáš, Němeček. Rozhodčí: Tandler. ŽK: 0:1, ČK: 0:1 (Záplata). Diváků: 70. První poločas odehráli domácí v oslabení, do utkání nastoupilo pouze deset hráčů. Ti vzdorovali tlaku hostů až do 25. minuty, kdy skóre zápasu otevřel Prokop. Další branky hostů se dlouho nečekalo. Náskok hostů snížil ještě v prvním dějství domácí Najman. Do druhé půle byli již domácí kompletní, ale hosté hru kontrovali a skóre se zastavilo na výsledku 2:8.

Bílá Třemešná B – Lánov 7:3 (3:0). Branky: B. Hradecký 3, Jar. Jákl 2, Jan Jákl, Kött – Kužel 2, Půlpán. Rozhodčí: Beránek. ŽK: 1:0. Diváků: 40. V souboji týmů z chvostu tabulky byli v prvním poločase jasně lepší domácí. Svou převahu potvrdili třemi brankami, když ještě několik dalších příležitostí neproměnili. Do druhé půle ale rezerva Sokola nastoupila velice vlažně a za laxní výkon byla potrestána gólovou smrští soupeře, který v rozmezí od 57. do 62. minuty třikrát skóroval. Za dalších deset minut už ale Lánov znovu o tři branky prohrával a o vítězi bylo rozhodnuto. Minutu před koncem na konečných 7:3 upravil hráč utkání Břetislav Hradecký, který ve svém třetím vystoupení v třemešenském dresu dosáhl ceněného hattricku.

Vrchlabí B – Kocbeře 3:1 (2:0). Branky: Renner, Žďárský, Janda – Novák (penalta). Rozhodčí: Pilný. ŽK 3:1. Diváků: 65. V úvodu utkání byla hra o  přední příčky tabulky vyrovnaná bez větších brankových příležitostí. Zlom nastal po půlhodině hry, když se domácím podařilo vstřelit dvě branky. Druhá půle byla ve znamení snahy hostujícího týmu o vyrovnání. Jejich riskantní taktika však nabízela šance domácím z rychlých protiútoků, které ale trestuhodně nevyužili. Kocbeřím se podařilo skórovat až za stavu 3:0 v 80. minutě z pokutového kopu, a tím byl stanoven konečný výsledek.