Poříčí – FK Mostek 3:0 (1:0)

Sestava: Hlušička – Truhlář, D. Duchek, Záruba, J. Duchek – Zigo (40. Plch), Bogáň, Jirák, Kubín (70. Piwko J.) – Polák – Hampl
Rozhodčí: Pelc
Diváků: 50

Miroslav Lebeda, trenér:
Důležitý zápas v týmem dolní části tabulky pro nás nedopadl dobře, byť jsme po většinu zápasu byli lepším, nicméně jalovým týmem.
Do utkání jsme vstoupili suverénně, a to bez tří ofenzivních plejerů Lashchuka, Brádleho a Krkonošky. Vcelku slušně jsme kombinovali, domácí do ničeho nepouštěli, ale zakončení se příliš nekonalo. Asi od 20. min jakási poříčská Arabela otočila kouzelným prstenem a vývoj zápasu se totálně změnil. Domácí byli všude rychlejší, důraznější a hlavně aktivnější, jakoby je více trápilo postavení v tabulce a chtěli vyhrát. Několik tutovek zazdili, ale těsně před poločasem využili série tří na sebe navazujících chyb naší defenzívy a střelou z cca 20 m nám vymetli šibenici.
Celý druhý poločas byla iniciativa na našich kopačkách. Opět jsme byli kombinačně zdatní, ale jaksi házenkářsky, tj. dokombinovali jsme to svižně k vápnu, ale tam převažovala bezradnost. A když už se nám naskytla skutečná šance (Hamplík by mohl vyprávět), kdy branka byla opuštěna, tak jsme trefili jediného hráče v ní stojícího nebo jsme místo střely do prázdné branky ještě zvolili přihrávku, která byla tak nepřesná, že z toho nic nebylo.
To domácí byli produktivnější. Při naší snaze vyrovnat jsme několikrát nechali vzadu jen dva obránce. Toho jednou využili domácí k rychlému brejku a nekompromisní pumelici zvýšili stav na 2:0, byť v nás zůstává trocha hořkosti, že střílející hráč byl v ofsajdu. Ani poté jsme to nevzdali, když ale Radek Záruba namazal svým chybným zpracováním míč do vápna domácímu střelci Kuricovi a ten šancí nepohrdl, zápas se už jen dohrál.Umřeli jsme na krásu.

Výsledky mládeže:
Dorost:
Pilníkov/Staré Buky – Mostek 1:6
Vcelku pěkný, fotbalově pohledný první poločas se v druhé části změnil na pěknou holomajznu. Někteří borci by si měli uvědomit, že běhat se musí i se slabším protivníkem.

Starší přípravka:
Borovnice – B. Třemešná 3:1, Žacléř 0:5, Radvanice 5:0