Slovo trenéra Lebedy k předposlednímu zápasu sezóny:

Poslední zápas na venkovním hřišti jsme odehráli v Janských Lázních. Scénář zápasu byl již na začátku zcela jasný – domácí tým musí vyhrát, aby se nedostal do potíží s baráží, kvůli tomu byl delegován rozhodčí, který to v případě potřeby podrží a my jsme odjeli pouze ve 12, kdy chyběli zejména ofenzívní borci Brádle, Lashchuk a Plch a stále brankář. Chtěl bych vidět, jak by dopadly ostatní mančafty, kterým by tolik zápasů chytal šestnáctiletý obránce!!??, kterým nám pak chybí v obraně.
Kupodivu jsme zvládli začátek zápasu a kombinačně se mi naši jevili lépe než domácí. Škoda, že velmi pěkně vykombinované akce zůstaly těsně před branami domácí svatyně – VŽDYCKY jsme špatně vyřešili poslední nahrávku!!! Kdyby tomu bylo naopak, mohl Bogis a Vojta jít až do branky.
Před zápasem jsem naše hráče upozornil zejména na standardní situace, ve kterých jsou domácí silní, což se potvrdilo. Bohužel se též potvrdil fakt o podpoře domácích se strany hlavního arbitra. Je zbytečné to počítat, ale kdejaký kontakt či kontaktek byl posouzen jako faul našeho hráče. Až to někdy vyznělo směšně, když 120 kilový hráč domácích svalil naše „muší váhy“ (Jirák, Kuhn, Bogáň) a kopalo se na nás?!?
Asi nás poločasový stav až příliš uchlácholil, jako že se nám nemůže nic stát. Ledva začal druhý poločas, „vymyslel“ J. Duchek malou domů, která skončila v rohu. Po rohu a následující střele vyrazil Krkonda míč vysoko nad branku a v tu chvíli jsme si zahráli na Šípkovou Růženku. Nepřišel však žádný princ, ale domácí stoper, který padající míč lehce uklidil do branky. A netrvalo dlouho, po centru do našeho vápna sehráli domáčí hlavičkový kulečník, jehož výsledkem byl opět gól, který dal tentýž hráč.
Proházeli jsme sestavu, do hřiště přišel druhý útočník. A vypracovali jsme si tři samostatné úniky – Hamplík zcela sám trefil jen brankáře, zhruba totéž předvedl. J. Kuhn a Honza Polák už už běžel sám na branku, leč trochu se zamotal míč. Také jsme 2x donutili domácí beky zazmatkovat a dát si vlastní gól, ale jejich gólman je vždy zachránil!!!
To domácím stačila jedna chvilička nepozornosti v naší obraně a jejich hráč míč daný mu záložníky do běhu jednoduše „hanákem“ umístil k tyči. Pak už fakt nebylo o co hrát. Tahle jarní sezóna, to je „mastrštyk!“