Výsledky 19. kola

Bohuslavice – Lánov 4:2 (1:2). Branky: Vilám 2 (1 z pen.), Mucudis, Efler – Schliegsbir, Šafařík. Rozhodčí: Šiling. ŽK: 3:4, ČK: 0:1 (Vališka). Diváků: 15. Zápas dvou celků ze dna tabulky byl vyrovnaný. Domácí se ujali vedení, ale hosté do poločasu skóre otočili. Ve druhé půli se hosté dožadovali penalty a po jejím neodpískání se začalo na hřišti žlutit a po následném odpískání pokutového kopu pro domácí padla i karta červená. V závěru domácí v početní převaze výsledek pojistili.

Vrchlabí B – Vítězná 2:0 (1:0). Branky: Hawel, Renner. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 2:2. Diváků: 110. Utkání velmi dobré úrovně, ve kterém byli domácí produktivnější v proměňování brankových příležitostí. Šance se střídaly během celého zápasu, ale hosté se prosadit nedokázali i díky dobrým zásahům domácího gólmana, a tak důležité tři body zůstaly doma.

Janské Lázně – Staré Buky 2:3 (1:2). Branky: Michal Dvořák, Romančák – Němeček z pen., Makovský, Brutovský. Rozhodčí: Seidel. ŽK: 1:2. Diváků: 80. Utkání, ve kterém byli o krůček fotbalovější hosté, ale domácí jim nic nedarovali. Ti zahrozili už v první minutě, kdy se zcela nečekaně zjevil před Wonkou v brance hostů Hradecký, ale míč nezkrotil. Domácí šli přesto do vedení po krásné střele Michala Dvořáka z přímého kopu. Hosté se zastřelovali ranami Němečka a Brutovského, obě ale kryl Bernasinski v domácí brance. Po odpískaném faulu ve vápně domácích srovnal z pokutového kopu Němeček. Gólovou příležitost neproměnili domácí při sólové akci Demutha, který prošel přes celé hřiště a nahrál rozběhnutému Hradeckému, jehož brankovou střelu šťastně vykopl na roh brankář Wonka. Nedáš dostaneš se opět potvrdilo, protože krátce na to, po zaváhání domácí obrany, obrátil vývoj zápasu svojí střelou Makovský. Po změně stran se trefil pěkně přes celou obranu Brutovský a hosté vedli rozdílem dvou branek. I když to vypadalo, že hosté mají dohráno, domácí byli proti a hlavně Romančák, který také dalekonosnou střelou, za pomocí drobné teče některého z hráčů snížil. Hosté znervózněli a vsadili na taktiku zdržování a kouskování hry. Najednou nedokázali chytit v přerušené hře míč, míče se ocitali daleko mimo hřiště a podobné fotbalové kousky. Pravda také toto patří do škály fotbalových dovedností, je ale otázkou zda to má zapotřebí mužstvo z čela tabulky. Domácí se ještě snažili o zdramatizování vývoje utkání, ale bezúspěšně.

Poříčí u Trutnova – Rtyně 0:2 (0:1). Branky: Prouza, J. Pich. Rozhodčí: Matějka. ŽK: 0:2. Diváků: 60. Fotbalově nepříliš pohledné avšak na šance vyrovnané utkání dvou sousedů z tabulky. Bohužel pro domácí, šance proměňovali pouze hosté, a tak si zaslouženě odvezli tři body.

Kunčice nad Labem – Strážné 3:1 (2:1). Branky: J. Jeřábek 2, J. Míč – J. Jiřička. Rozhodčí: Fikejz. ŽK: 2:1. Diváků: 55. V prvním poločase se hrál fotbal slušné úrovně se šancemi na obou stranách. Za stavu 1:0 neproměnili hosté penaltu. Na začátku druhého poločasu zvýšil vedení domácích na rozdíl dvou branek J. Jeřábek a utkání se jenom dohrávalo.

 

Okresní přebor ml. dorostu

Malé Svatoňovice – Trutnov/Volanov 0:5

Pilníkov/Staré Buky – Lánov 0:3

Zdroj: ofstrutnov.com