PU: FK Mostek – Pilníkov 4:2 (2:2)

Sestava: M. Piwko – Ježek, Čechovič, Truhlář – D. Duchek, Záruba – Hampl, V. Robek, Čajka – Polák, Fikejz ml.
Strídali: Nerer, Belák L.

Miroslav Lebeda, trenér:
Celkově nepříliš povedené utkání. Spalničkami výrazně oslabený soupeř a my jsme oproti zápasu s Vítěznou výrazně ubrali na pohybu.
Gól jsme dostali už asi ve 30. sekundě, kdy soupeř využil naší nesoustředěné defenzívy. To byla jeho hlavní devíza. Využívat našich až fatálních chyb při rozehrávce. Jinak jsme byli daleko častěji na míči, ale rozehrávka byla pomalá a nebo nebylo komu přihrát. Nutno však poznamenat, že branka V. Robka padla po skvělé a rychlé kombinaci, pohříchu ojedinělé.
Soupeř si po chvilce vzal vedení zpět, kdy Radek „namazal“ pilníkovským. Do přestávky vyrovnal dalekonosnou střelou Marek Čajka, kdy si slabší chvilku vybral hostující, téměř padesátiletý gólman, který jinak chytal velmi dobře.
Druhý poločas byl v podstatě v naší režii a hosté „zlobili“ hlavně pár standardkami. Zato ale pořádně. Tam nám to vůbec nešlo. Branky jsme dávali už ale jenom my. Po uličce Víti Čajkis předběhl??? beka a utaženou střelou k tyči nás poslal do vedení. Střeleckou tečku napsal Dušan, kdy po rohovém kopu uklidil míč do sítě. Branek určitě mohlo být i víc, neboť unavená obrana soupeře už jen s vypětím všech sil (ne)odolávala našim rychlejším útokům. Zejména Víťa a Fiki měli na kopačce odhadem 3-4 branky. Tak snad příště.
GENERÁLKA – so 23. 3. 2019, 17,30 h na UMT Vrchlabí proti týmu okresního přeboru z Podhůří – poté Valná hromada FK v restauraci Za Mostem!!!