Vítězná – FK Mostek 0:0 (0:0), pen. 2:1

Sestava: Hlušička – Zigo, Pacák, Čajka, Hampl – Duchek D., Záruba – Jirák (86. Kočí), Vojtíšek, Pojezdný – Polák (73. Fikejz)
Miroslav Lebeda, trenér:
Ani dnes nevím, jak začít. Předpokládali jsme, že domácí budou chtít vyhrát a my, že zde nemáme co ztratit. Zejména kraje obrany hráli borci, kteří jsou spíše záložníky či útočníky a navíc levý bek

Hamplík ani levou neumí kopat. Domácí s podporou větru, velkého nasazení a dlouhých výkopů Daniela nás v podstatě přikovali na naši půlku. Byli jsme nějací ustrašení, bojácní a většinou o krok pozadu. Přesto jsme „ukopali“ poločasovou plichtu, a to i díky zahozeným šancím domácího Andrleho, který 2x postupoval zcela sám na Hlůšu. Ten ho jednou vychytal, podruhé šla střela vedle. My jsme si vypracovali jedinou příležitost těsně před pauzou, kdy Pepa dostal konečně krásný míč do běhu. Jeho zakončené nebylo ideální, nicméně se k němu míč vrátil a Pepa střílel do prázdné branky. Nebyl však ve správné pozici, a tak střela nebyla razantní a domácí obránce ji vykopl na roh.

Ve druhém poločase už tlak domácích nebyl tak výrazný a pokud mi paměť ještě slouží, žádnou vyloženou brankovou příležitost si domácí nevypracovali. Spíše se jednalo o závary a poměrně hodně rohových kopů, které jsme však vždy ubránili.
I my jsme měli jednu šanci, když dostal míč do běhu Vojta Jirák, který skákající míč z rohu pokutového území napálil do tyče poblíž spojnice tyče a břevna. Bod jsme tedy vydolovali, ale jestli bude „zlatý“ se teprve uvidí.
O střelbě pokutových kopů se mi snad už ani nechce psát. Je to jakoby člověk 100x četl stejnou knížku nebo 100x viděl stejný film a oboje VŽDYCKY skončí špatně. Většina hráčů uteče do kabin (i když je to proti regulím – budu jim to muset vysvětlit), protože se jim klepou nohy strachy a těm statečnějším, které přemluvím to nějak nejde. Jedinou penaltu proměnil Dušan, tentokrát selhali Fiki a Radek Záruba.
Ještě žijeme!!!