PU: FK Mostek – Borovnice, cca 15:0

Sestava: Piwko M. – Hampl, Čajka, Záruba, Kuhn – Duchek D., Vojtíšek – Kočí, Piwko J., Pojezdný – Polák

Branky: 6x Polák, 4x Pojezdný, 2x Piwko J., 1x Duchek D., Kočí, ?, ?

Miroslav Lebeda, trenér:
Ke třetímu přípravnému utkání jsme vyzvali naše béčko z Borovnice. Popravdě řečeno jsme s tímto týmem v přátelácích neměli nijak zvláštní bilanci, leč možné obavy se rozptýlily po několika málo minutách. Jeden útok za druhým se valil na svatyni M. Čedíka ml. a jen neumění nebo zbrklost či lajdáckost způsobily, že to o půlce nebylo na ručník, tj. tak kolem 15 branek. Velmi umně jsme kombinovali po ose Záruba-Vojtíšek-Duchek-Piwko J..-Polák s nabíhajícím Pojezdným, což bylo způsobeno i tím, že nás skoro nikdo nebránil.
Na druhý poločas jsme hostům zapůjčili naše gólmana. Ale tato fáze hry už nebyla o ničem. Borovničtí sice nekompletní, ale ať se na mne nezlobí, fakticky zbyteční, a my jsme se jim hodně, hodně přizpůsobili. Většinu poločasu jsme hráli o deseti (zraněn J. Piwko – doufejme, že se do mistráku dá do kupy), a stejně jsme v podstatě hráli na jednu branku. Jenom už to bylo v chůzi, bez důrazu, bez aktivity se spoustou nevynucených zkažených přihrávek. A to zakončení?!? Kolikrát jsme postupovali ve třech či čtyřech jenom proti brankaři, ale neuměli jsme si nahrát!!! A přitom nás vůbec nikdo nebránil!!!! Komedie hadr. Fakt zbytečný poločas. Bez přehánění – kdybychom hráli soustředěně po celý zápas, muselo by být skóre dvojnásobné!!!
Závěrem opět malé povzdechnutí – omluveno z řady důvodů osm hráčů. To také není úplně normální, že? Již druhý týden za sebou.