FK Mostek – Vítězná 0:5 (0:2)

Sestava: Hlušička – Ježek, Čedík st., Záruba, Čedík ml. (25. A. Duchek) – D. Duchek (K), Fikejz (70. Borůvka) – Kočí, Čajka, Zigo – Hampl

Miroslav Lebeda, trenér:
Už ani nevím, co mám o našich zápasech psát, neboť je to stále stejné. Množství omluv, špatná fyzička, nedůstojné výkony. Opět jsme si museli pomoci hráči z Borovnice. Pozval jsem je na lavičku, po dalších omluvách museli do základu.
Soupeř byl výrazně lepší – v pohybu, kombinaci, strategii, potřebné tvrdosti a hlavně fotbalovosti. Zpočátku jsme se drželi, leč velmi, velmi sporná branka po odmávaném – neodmávaném ofsajdu laikem nám vše totálně zhatila. Druhá branka v naší síti byla jen souhrou náhod, kdy se po shluku v našem vápně míč odrazil k hostujícímu hráči, který již neměl problém uklidit míč do sítě. My jsme měli jedinou šanci, kdy se po rychle rozehraném trestňáku vydal proti brance Petr Ježek, jeho střelu po zemi brankář jen vyrazil, ale my to štěstí neměli a míč našeho dobíhajícího hráče minul. Jinak se celý poločas v podstatě odehrál jen na naší polovině.
Druhý poločas pokračoval zhruba ve stejném duchu, nicméně hosté se již k naší brance tolik nedostávali a naopak my jsme se vícekrát tlačili k jejich svatyni. Dokonce jsme si vypracovali jednu tutovku, ve které selhal kapitán týmu D. Duchek. No a když se dopustil fatální chyby Michal Čedík st., kterého obral o míč rychlík Andrle, bylo po fotbale. Zbývající dvě branky v naší síti byly již jen výsledkem frustrace některých hráčů našeho týmu. Zbytečně vysoká porážka, nicméně zasloužená.
Závěrem snad jen dvě povzdechnutí. Za Vítěznou nastoupilo nebo bylo na lavičce 8 hráčů, kteří vyrostli v našem klubu nebo v něm nějaký čas hrálo. Při utkání došlo k několika strkanicím, při nichž se právě někteří naší bývalí plejeři chovali tak, jakoby naše hráče snad nikdy neviděli nebo neznali. Minimálně podivné. A druhý faktor? Kdyby se náš trenér choval jako jejich asistent Mencl, tak by měl asi dnes popravu. Měl jen to štěstí, že flegmatičtější rozhodčí než je pan Trejbal na okrese už není.