Bílá Třemešná B – FK Mostek 3:1 (2:1)

Sestava: Hlušička – Truhlář, D. Duchek, Záruba, Krkonoška – Zigo, Polák, Kubín (69. Čajka), Kuhn – Hampl (73. Fikejz), Lashchuk

Branka: Lashchuk

Miroslav Lebeda, trenér:
Bezkrevný a střelecky impotentní výkon naše týmu daroval třemešňákům 3 body. Ani oni totiž nesehráli bůhvíjak hodnotnou kopanou, ale využili své zásadní přednosti – chtěli vyhrát a chtěli dát góly. Pokud měli možnost se dostat s míčem k vápnu, udělali to v šesti hráčích a ti všichni byli po gólu hladoví. My jsme kopli míč dopředu s přáním, ať s tím Saša něco udělá. Proti čtyřem, kteří permanentně zůstávali vzadu? Naivita, lajdáckost, nedostatek fyzičky!!!
Domácímu brankaři ze začátku zápasu vypadlo několik míčů, nezdál se být úplně v pohodě. My jsme ho však za celých 90 min v podstatě neohrozili. Branku vstřelil Saša v době, kdy jsme již prohrávali 2:0 po chybě domácího stopera. To bylo ve 38. min. Do konce 1. poločasu jsme na chvíli přebrali iniciativu. Po pauze to už byla zase flejda. Ani střídání a přesuny na pozicích nám úspěch nepřineslo. Na takový výkon je lepší rychle zapomenout.