Výsledky 12. kola

SK Janské Lázně – FK Poříčí u Trutnova 3:4 (1:1). Branky: Hradecký, Mihalík, Kult – Horák, Tomšík, Chaloupka, Janas. Rozhodčí: Žerovnický. ŽK: 2:3. Diváků: 60.Fotbal se vším všudy viděli diváci na zápase celků pomýšlejících na horní polovinu tabulky okresního přeboru. Domácí šli do vedení gólem Honzy Hradeckého v úvodu prvního poločasu. Hosté hráli aktivně a vytvářeli si i šance, které však domácí obrana nebo brankář Bernasinski dokázali eliminovat. Navíc dokázali držet v aktivitě krok a tak bylo k vidění hodně šancí na obou stranách. Hosté uspěli až ve 42´, kdy Horák přesně umístil hlavou centr z přímého kopu. Po přestávce to byli naopak hosté, kdo šli do vedení brankou Tomšíka. Domácí dokázali srovnat krok brankou Mihalíka a v 68´ ještě brankou Kulta šli opět do vedení. Hrál se pohledný fotbal z obou stran. Závěr zápasu však zvládli lépe hosté, když v 81´ opět vyrovnali skóre brankou Chaloupky a v 90´ hostům vystřelil tři body Janas a definitivně tak zvrátil výsledek pro domácí dobře rozehraného utkání. Fotbal musel oko diváka potěšit přístupem obou týmů. Hrál se rychlý útočný fotbal podpořený góly a zvraty ve vývoji skóre. Miska vah se nakláněla střídavě na obě strany a oba týmy nenechali své příznivce vydechnout.
TJ Baník Žacléř A – TJ Jiskra Podhůří hosté se k utkání nedostavili
TJ Jiskra Kuks – TJ Sokol Staré Buky 0:8 (0:3). Branky: Mucudis N. 4, Makovský, Prokop, Maňuch, Tošovský. Rozhodčí: Šolc. ŽK: 3:0. ČK: 1:0 (Všetečka).Diváci: 60.
Kuks podlehl zkušenějším Starým Bukům 0:8. První poločas se trefili hosté třikrát, Kuks šel navíc po nedisciplinovanosti do deseti. Druhý poločas měli hosté jeden útok za druhým a s chutí si zastříleli. Šancí bylo hned několik, ale nakonec se zastavilo „pouze“ na čísle osm. Domácí hráči se snažili, alespoň smazat nulu na světelné tabuli, ale marně. Nezbývá nic jiného než pogratulovat soupeři a připravit se na další zápas.
TJ Strážné – TJ Jiskra Bohuslavice 7:1 (3:0). Branky: Stejskal 3, Jiřička Jan 3, Grégr  –  Najman. Rozhodčí: Prokop. ŽK: 1:1.  Diváků: 71. Běžela 1. minuta a tentokrát to bylo Strážné, které se ujalo vedení. A to určilo ráz celého utkání. Domácí ho měli pod kontrolou a do přestávky zvýšili na 3:0. Ve druhé půli bylo jen otázkou, kolik branek domácí odevzdanému soupeři nasází. Čestný úspěch za stavu 5:0 dali hosté Najmanem v 70. minutě.
TJ Baník Rtyně – TJ SOKOL Bílá Třemešná B 9:1(3:0). Branky: Jaroš 4, Slavíček, Brát, Vlček L., Hoffman, vlastní (Bednář) – Zlatník. ŽK: 2:1. Rozhodčí: Fikejz.  Diváků: 35. Průběh utkání zdaleka neodpovídá výsledku. Především v první půli se domácím nedařilo takřka nic. Jejich hra byla neurovnaná a nepřesná, naopak soupeř měl pěkné akce, ale bez efektivního zakončení. Rtyňským hráčům tam pak spadlo vše, na co šáhli. A notně pomohl soupeř. Nejdříve otevřel skóre vlastní brankou inhed v úvodu zápasu, poté propadl do sítě rohový kop Bráta a když v  závěru první části proměnil rychlý brejk Hoffman tak bylo po zápase. Druhá půle začala pro hosty také děsivě, když inkasovali za deset minut tři branky. Nejdříve se trefil Jaroš, pak Vlček L. a následoval gól od Slavíčka. Hostující celek se rozsypal a pak to již byla jen otázka výše skóre. To navýšil hatrickem Jaroš a co domácí ještě neproměnili, to bylo až k neuvěření. V závěru pak umožnili protivníkovi alespoň vstřelit čestnou branku z pokutového kopu.
FC Mladé Buky – Sokol Vítězná 1:3 (0:1). Branky: Vacek – Vojtíšek, Andrle, Kříž. Rozhodčí: Beránek. ŽK: 4:4. ČK: 1:0 (Sucháň). Diváků: 30. Zápas jak přes kopírák z minulého týdne. Marodka skoro celé jedenáctky domácích, nechuť vyhrát, hra bez zápalu. Jednoznačně tyto aspekty rozhodli o tom, že jsme odevzdali všechny 3 body hostům. Všichni hráči domácích by se měli chytit za nos a začít hrát fotbal jako první půlku podzimu. Poslední kolo v Třemešné musíme potvrdit postavení v tabulce a ukázat, že na první příčce nejsme náhodou.