Vrchlabí „B“ – FK Mostek 1:1 (0:1), pen. 1:3

Sestava: Hlušička – Truhlář, Duchek D., Záruba, Duchek J. – Zigo (40. Krkonoška), Bogáň, Polák (58. Hampl), Jirák, Lashchuk, Kubín (67. Brádle)
Branka: Lashchuk
Rozhodčí: Tandler
ŽK: 3:2
ČK 2:1 (Vejnar, Zajíc – Truhlář)
Diváků: 50

Miroslav Lebeda, trenér:
Nezvyklý nedělní čas, umělka, umělé osvětlení, běžecká dráha kolem hřiště, běhavý soupeř, výhry ohrožených celků v sobotních zápasech – všechno, jen ne dobré zprávy.
První minuty zápasu byly z naší strany slušné. Dostávali jsme se i ke kombinaci, byť nutno poznamenat, že jsme museli myslet hlavně na zadní kolečka, protože domácí byli pohybliví, kombinačně zdatní, leč zaplať Panbůh také jaloví v zakončení. Dvakrát až třikrát nás přehráli, ale Hlůša v brance téměř bez práce. To my využili první trmu ve vápně, kdy se dorážkou prosadil čerstvý ženáč Saša Lashchuk. Ten byl při chuti a párkrát prověřil pozornost domácího gólmana. Bohužel do vývoje zápasu trochu nešikovně zasáhl hlavní arbitr. Lehké kontakty řešil hned žlutými kartami, aby poté při nezaviněné strkanici zbytečně vyloučil po jednom hráči z každého týmu. U nás to odnesl Truhlík – vracel se z velkého vápna hostů, soupeř jej přidržel za trenky a on vrazil do soupeře. Vyloučení?! Škoda, že si hlavní rozhodčí nejdříve neprohlédl roztrhané trenky! Domácí hráči vůbec hráli hodně rukama, asi jsou zvyklí z vyšší soutěže, které hraje jejich áčko a za které velmi často nastupují (kmenoví áčkaři byli 3, ostatní za áčko také několikrát nastoupili).
Po tomto vyloučení jsme museli stáhnout Viktora a nahradit jej Krkondou, který je původně obráncem. Ve 2. poločase přepli domácí na vyšší rychlostní stupeň. Jeden útok za druhým se valil na naši svatyni a hlavně centry nám dělaly obrovské problémy. Jednou zadunělo břevno, pak dva hráči sami zapomenuti na malém vápně nechali vyniknout Hlůšu, až domácí konečně v 69. min. vyrovnali, jak jinak, po centru hlavou.
V té době už jsme museli přeskupit naši sestavu, protože někteří borci už tempu domácích nestačili. A právě střídající Brádlík nechal vycukat domácího gólmana, který za ním zbytečně vyběhl až za velké vápno, kde ho zkopl a byl vyloučen. Trestňák Vojty skončil na břevně, odražený míč napálil Dušan těsně vedle. O chvilku později hodně obdobná situace, Dušan napaluje míč do tyče!!!
S blížícím se koncem už obě strany čekají za závěrečný hvizd rozhodčího, který nic nenastavuje. Bod bereme, nicméně jsou tu penalty, které nám tentokrát vyšly – Saša, Dušan a Vojta jsou stoprocentní, domácí jednou trefují tyč, takže body jsou 2!!!

Mládež – dorost:
Hronov/Stárkov – Mostek 6:0
Zasloužená nakládačka v „boji“ o první místo. V zápase, kdy soupeř má všechny hráče fotbalové, se projeví neduhy u poloviny hráčů – pohyb, rychlost, technika, fotbalové myšlení? Toho jsou někteří naši borci „ušetřeni.“, proto takový výsledek. Jo, opomenul jsem ještě otráveného gólmana, byť ten mohl maximálně za 1 gól.