Dorost: Hronov/Stárkov – FK Mostek 0:0, pen. 4:5

Sestava: Piwko M. – Duchek, Čajka, Šandor, Jiran – Belák L., Piwko J., Čedík, Krkonoška – Plecháč, Šrámek
Střídal: Belák D.

Miroslav Lebeda, trenér:
Pro nás naprosto neznámý soupeř, jehož hráči byli o 1-2 roky mladší než náš kolektiv. Pustili se do nás s vervou, byli běhavější, kombinačně dokonalejší. Zejména v 1. poločase se hrálo převážně na naší polovině se sérií rohových a trestných kopů. Tlak jsme jen díky střeleckému neumění přežili, byť Krkonda běžel 2x zcela sám na branku, leč domácí čtrnáctiletý gólman ho vychytal.
Druhý poločas již domácí tlak nebyl tak výživný a stoperská dvojice Čajka – Šandor v podstatě vše řešila s přehledem. Těsně před koncem Krkonda z posledních sil (zápas áčka v nohách) vymotal celou obranu, ale zcela sám před ležícím brankářem vystřelil vedle. Dle jeho slov ho zrovna v té chvíli chytly křeče.
První tří penalty proměnili Čedík, Čajka a Šandor. také domácí nezaváhali. Michal Čedík, v zápase nedůstojně neviditelný kapitán týmu, nezaváhal ani počtvrté. Chleba se lámal v sérii páté – domácí střelec netrefil branku a Čeďas to jistil!!! První dva body na našem kontě. Příště ale musíme být výrazně lepší. Doufejme, že pánové Kubín a Hampl už by mohli být k dispozici