Výsledky 25. kola

Rtyně – Lánov 7:2 (1:0). Branky: Hoffman 3, Novák 2, Vasiljev, Čihák – M. Půlpán, Tošovský. Rozhodčí: Zlámal. ŽK: 1:0. Diváků: 30. Ve Rtyni se odehrálo nezáživné utkání, ve kterém domácí zahodili neuvěřitelné množství příležitostí. Úvodní čtvrthodina druhého poločasu pak dala obraz celkovému výsledku.

Staré Buky – Kocbeře 2:0 (1:0). Branky: Makovský, Záplata. Rozhodčí: M. Pilný. Bez karet. Diváků: 100. Domácí vítězstvím potvrdili nadvládu v Okresním přeboru Trutnovska a po několika letech se jim opět podařilo soutěž vyhrát. Výhra se ale vůbec nerodila lehce, neboť hosté z Kocbeří se předvedli ve velmi dobrém světle. Za velkého vedra to nebyl žádný extra fotbal, na šance vyhráli hosté, ale k domácím se konečně přiklonilo i štěstí a srdíčkem tento poslední krok zvládli. Po brankách Makovského a Záplaty mohly propuknout velké oslavy. Veliké poděkování za celou sezónu všem hráčům a neutichajícím fanouškům, kteří v hojném počtu neustále podporovali, fandili a vůbec byli SKVĚLÍ !!!

Vítězná – Podhůří 2:1 (1:0). Branky: Vohnout, V. Robek – Smejkal. Rozhodčí: Nývlt. ŽK: 2:2. Diváků: 100. Za úmorného horka se hrál vyrovnaný zápas. Domácí si ale vytvořili více brankových příležitostí. Hosté ve druhém poločase vyrovnali, ale domácí si vedení o dvě minuty později vzali zpět a zápas poté už dovedli do vítězného konce.

Bohuslavice – Strážné 1:4 (0:3). Branky: Škop – Grégr 2, Stejskal, vlastní. Rozhodčí: Lebeda. Bez karet. Diváků: 30. Hosté si prvním dějství vytvořili dostatečný náskok, který ve druhém, i přes zlepšenou hru domácích, uhájili.

Vrchlabí B – Kunčice nad Labem 5:1 (2:0). Branky: Renner 2, Pleva, Fink, Žďárský – J. Jeřábek. Rozhodčí: Havlík. ŽK: 1:2. Diváků: 190. Domácí šli v derby do vedení hned po úvodním hvizdu a netrvalo dlouho a svoji dobrou hru korunovali další brankou. V dalším průběhu vrchlabští pustili hosty do několika šancí, ale ti nabídky nevyužili. Ve druhém poločasu si Vrchlabí zaslouženě došlo pro tři body a tím se rozloučilo s náhradním domácím hřištěm v Dolní Branné.